Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 55g125kcal10.4g0g9.3g0g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.7g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g432kcal27.2g15.8g27.4g5g
Valittu annoskoko204g216kcal13.6g7.9g13.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna102g108kcal6.8g4g6.9g1.3g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425