Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 550g1250kcal104.4g0g93.4g0g
Tomaattimurska 1332g392kcal7.5g70.6g2.7g25.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g17g112kcal0.1g0.1g12.3g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g133g373kcal25.3g0g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4321kcal274.6g158g275.4g50.6g
Valittu annoskoko2040g2161kcal137.3g79g137.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna1020g1080kcal68.7g39.5g68.9g12.7g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425