Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 660g1502kcal125.4g0g112.2g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g20g134kcal0.1g0.1g14.8g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g5189kcal329.8g189.8g330.8g60.8g
Valittu annoskoko2450g2595kcal164.9g94.9g165.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1225g1297kcal82.5g47.5g82.7g15.2g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425