Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 110g250kcal20.9g0g18.7g0g
Tomaattimurska 266g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g3.3g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g75kcal5.1g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g864kcal55g31.6g55.2g10.2g
Valittu annoskoko408g432kcal27.5g15.8g27.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna204g216kcal13.8g7.9g13.8g2.6g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425