Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 165g375kcal31.3g0g28g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g5g34kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1296kcal82.2g47.4g82.6g15.2g
Valittu annoskoko612g648kcal41.1g23.7g41.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna306g324kcal20.6g11.9g20.7g3.8g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425