Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 220g500kcal41.8g0g37.4g0g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.2g1.1g10.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g6.7g45kcal0g0g4.9g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g53g149kcal10.1g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1728kcal109.8g63g110.2g20.2g
Valittu annoskoko816g864kcal54.9g31.5g55.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna408g432kcal27.5g15.8g27.6g5.1g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425