Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g149g491kcal16.4g96.7g3g8.9g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g210g176kcal2.3g38.4g0.8g3.8g
Omena, keskikokoinen 200g350g119kcal0.7g24.8g1g6.3g
Marja keskiarvo 350g168kcal2.6g25.2g1.7g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g1909kcal44g370.2g13g62.4g
Valittu annoskoko1059g954kcal22g185.1g6.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna529g477kcal11g92.6g3.3g15.6g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483