Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g1405g4636kcal154.5g913.2g28.1g84.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1984g1666kcal21.8g363g7.9g35.7g
Omena, keskikokoinen 200g3306g1124kcal6.6g234.7g9.9g59.5g
Marja keskiarvo 3306g1587kcal24.1g238g16.5g115.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18027kcal414g3497.8g124.8g590.4g
Valittu annoskoko10000g9014kcal207g1748.9g62.4g295.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4507kcal103.5g874.5g31.2g147.6g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483