Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g170g561kcal18.7g110.5g3.4g10.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240g202kcal2.6g43.9g1g4.3g
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Marja keskiarvo 400g192kcal2.9g28.8g2g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g2181kcal50g423.2g15.2g71.4g
Valittu annoskoko1210g1091kcal25g211.6g7.6g35.7g
Annoskoko puolitettuna605g545kcal12.5g105.8g3.8g17.9g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483