Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g21g70kcal2.3g13.8g0.4g1.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g30g25kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Marja keskiarvo 50g24kcal0.4g3.6g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g273kcal6.2g52.8g1.6g8.8g
Valittu annoskoko151g136kcal3.1g26.4g0.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna76g68kcal1.6g13.2g0.4g2.2g
Arvot/100g100g90kcal2g17.4g0.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483