Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g255g842kcal28.1g165.8g5.1g15.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g360g302kcal4g65.9g1.4g6.5g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Marja keskiarvo 600g288kcal4.4g43.2g3g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3630g3272kcal75.4g635g22.6g107.2g
Valittu annoskoko1815g1636kcal37.7g317.5g11.3g53.6g
Annoskoko puolitettuna908g818kcal18.9g158.8g5.7g26.8g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483