Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g298g982kcal32.7g193.4g6g17.9g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g420g353kcal4.6g76.9g1.7g7.6g
Omena, keskikokoinen 200g700g238kcal1.4g49.7g2.1g12.6g
Marja keskiarvo 700g336kcal5.1g50.4g3.5g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4235g3817kcal87.6g740.8g26.6g125.2g
Valittu annoskoko2118g1909kcal43.8g370.4g13.3g62.6g
Annoskoko puolitettuna1059g954kcal21.9g185.2g6.7g31.3g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483