Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g340g1122kcal37.4g221g6.8g20.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g480g403kcal5.3g87.8g1.9g8.6g
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Marja keskiarvo 800g384kcal5.8g57.6g4g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g4363kcal100.2g846.4g30.2g142.8g
Valittu annoskoko2420g2181kcal50.1g423.2g15.1g71.4g
Annoskoko puolitettuna1210g1091kcal25.1g211.6g7.6g35.7g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483