Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g383g1262kcal42.1g248.6g7.7g23g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g540g454kcal5.9g98.8g2.2g9.7g
Omena, keskikokoinen 200g900g306kcal1.8g63.9g2.7g16.2g
Marja keskiarvo 900g432kcal6.6g64.8g4.5g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5445g4908kcal112.8g952.2g34.2g160.8g
Valittu annoskoko2723g2454kcal56.4g476.1g17.1g80.4g
Annoskoko puolitettuna1361g1227kcal28.2g238.1g8.6g40.2g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483