Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g43g140kcal4.7g27.6g0.9g2.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g50kcal0.7g11g0.2g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Marja keskiarvo 100g48kcal0.7g7.2g0.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g545kcal12.6g105.8g3.8g18g
Valittu annoskoko303g273kcal6.3g52.9g1.9g9g
Annoskoko puolitettuna151g136kcal3.2g26.5g1g4.5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483