Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g425g1403kcal46.8g276.3g8.5g25.5g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g600g504kcal6.6g109.8g2.4g10.8g
Omena, keskikokoinen 200g1000g340kcal2g71g3g18g
Marja keskiarvo 1000g480kcal7.3g72g5g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6050g5453kcal125.4g1058.2g37.8g178.6g
Valittu annoskoko3025g2727kcal62.7g529.1g18.9g89.3g
Annoskoko puolitettuna1513g1363kcal31.4g264.6g9.5g44.7g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483