Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g510g1683kcal56.1g331.5g10.2g30.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g720g605kcal7.9g131.8g2.9g13g
Omena, keskikokoinen 200g1200g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Marja keskiarvo 1200g576kcal8.8g86.4g6g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7260g6544kcal150.4g1269.8g45.4g214.4g
Valittu annoskoko3630g3272kcal75.2g634.9g22.7g107.2g
Annoskoko puolitettuna1815g1636kcal37.6g317.5g11.4g53.6g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483