Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g595g1964kcal65.5g386.8g11.9g35.7g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g840g706kcal9.2g153.7g3.4g15.1g
Omena, keskikokoinen 200g1400g476kcal2.8g99.4g4.2g25.2g
Marja keskiarvo 1400g672kcal10.2g100.8g7g49g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8470g7634kcal175.4g1481.4g53g250g
Valittu annoskoko4235g3817kcal87.7g740.7g26.5g125g
Annoskoko puolitettuna2118g1909kcal43.9g370.4g13.3g62.5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483