Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g680g2244kcal74.8g442g13.6g40.8g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g960g806kcal10.6g175.7g3.8g17.3g
Omena, keskikokoinen 200g1600g544kcal3.2g113.6g4.8g28.8g
Marja keskiarvo 1600g768kcal11.7g115.2g8g56g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g8725kcal200.6g1693g60.4g285.8g
Valittu annoskoko4840g4363kcal100.3g846.5g30.2g142.9g
Annoskoko puolitettuna2420g2181kcal50.2g423.3g15.1g71.5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483