Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g765g2525kcal84.2g497.3g15.3g45.9g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1080g907kcal11.9g197.6g4.3g19.4g
Omena, keskikokoinen 200g1800g612kcal3.6g127.8g5.4g32.4g
Marja keskiarvo 1800g864kcal13.1g129.6g9g63g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10890g9816kcal225.6g1904.6g68g321.4g
Valittu annoskoko5445g4908kcal112.8g952.3g34g160.7g
Annoskoko puolitettuna2723g2454kcal56.4g476.2g17g80.4g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483