Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g850g2805kcal93.5g552.5g17g51g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1200g1008kcal13.2g219.6g4.8g21.6g
Omena, keskikokoinen 200g2000g680kcal4g142g6g36g
Marja keskiarvo 2000g960kcal14.6g144g10g70g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12100g10906kcal250.6g2116.2g75.6g357.2g
Valittu annoskoko6050g5453kcal125.3g1058.1g37.8g178.6g
Annoskoko puolitettuna3025g2727kcal62.7g529.1g18.9g89.3g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483