Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g1020g3366kcal112.2g663g20.4g61.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1440g1210kcal15.8g263.5g5.8g25.9g
Omena, keskikokoinen 200g2400g816kcal4.8g170.4g7.2g43.2g
Marja keskiarvo 2400g1152kcal17.5g172.8g12g84g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14520g13088kcal300.6g2539.4g90.8g428.6g
Valittu annoskoko7260g6544kcal150.3g1269.7g45.4g214.3g
Annoskoko puolitettuna3630g3272kcal75.2g634.9g22.7g107.2g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483