Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g1190g3927kcal130.9g773.5g23.8g71.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1680g1411kcal18.5g307.4g6.7g30.2g
Omena, keskikokoinen 200g2800g952kcal5.6g198.8g8.4g50.4g
Marja keskiarvo 2800g1344kcal20.4g201.6g14g98g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16940g15269kcal350.8g2962.6g105.8g500g
Valittu annoskoko8470g7635kcal175.4g1481.3g52.9g250g
Annoskoko puolitettuna4235g3817kcal87.7g740.7g26.5g125g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483