Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g128g421kcal14g82.9g2.6g7.7g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g180g151kcal2g32.9g0.7g3.2g
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Marja keskiarvo 300g144kcal2.2g21.6g1.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1815g1636kcal37.6g317.4g11.4g53.6g
Valittu annoskoko908g818kcal18.8g158.7g5.7g26.8g
Annoskoko puolitettuna454g409kcal9.4g79.4g2.9g13.4g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483