Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g1360g4488kcal149.6g884g27.2g81.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1920g1613kcal21.1g351.4g7.7g34.6g
Omena, keskikokoinen 200g3200g1088kcal6.4g227.2g9.6g57.6g
Marja keskiarvo 3200g1536kcal23.4g230.4g16g112g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g17450kcal401g3386g121g571.6g
Valittu annoskoko9680g8725kcal200.5g1693g60.5g285.8g
Annoskoko puolitettuna4840g4363kcal100.3g846.5g30.3g142.9g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483