Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1200g3144kcal208.8g0g240g0g
Tomaattipyree, Pirkka420g344kcal14.3g79.8g4.2g4.2g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g330g274kcal16.2g39.6g2.3g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g840g2604kcal117.6g8.4g235.2g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g390g741kcal16g101.4g28.5g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g285g1055kcal71.3g0g82.7g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g690g476kcal2.8g107g0.7g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi300g78kcal3.6g14.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8910g17432kcal901.2g701.2g1188.4g8.4g
Valittu annoskoko4455g8716kcal450.6g350.6g594.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna2228g4358kcal225.3g175.3g297.1g2.1g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437667