Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1600g4192kcal278.4g0g320g0g
Tomaattipyree, Pirkka560g459kcal19g106.4g5.6g5.6g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g440g365kcal21.6g52.8g3.1g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g1120g3472kcal156.8g11.2g313.6g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g520g988kcal21.3g135.2g38g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g380g1406kcal95g0g110.2g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g920g635kcal3.7g142.6g0.9g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi400g104kcal4.8g19.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g23242kcal1201.2g934.8g1584.4g11.2g
Valittu annoskoko5940g11621kcal600.6g467.4g792.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna2970g5811kcal300.3g233.7g396.1g2.8g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437667