Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g803kcal67g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Makaroni, tumma 250g901kcal33.8g164.5g7.5g14.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g78g219kcal14.9g0g17.2g0g
Tomaattipyree (Felix)63g50kcal1.9g10g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g313g41kcal4.9g4.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g4467kcal281.8g362.4g201g30.6g
Valittu annoskoko1130g2234kcal140.9g181.2g100.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna565g1117kcal70.5g90.6g50.3g7.7g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710