Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 301g963kcal80.4g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Makaroni, tumma 301g1081kcal40.6g197.4g9g17.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.7g0g
Tomaattipyree (Felix)75g60kcal2.3g12g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g376g49kcal5.8g5.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g5360kcal338g434.8g241.4g36.6g
Valittu annoskoko1356g2680kcal169g217.4g120.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna678g1340kcal84.5g108.7g60.4g9.2g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710