Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 351g1124kcal93.9g0g83.9g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Makaroni, tumma 351g1261kcal47.3g230.3g10.5g20.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g110g307kcal20.8g0g24.1g0g
Tomaattipyree (Felix)88g70kcal2.6g14g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g438g57kcal6.8g6.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g6254kcal394.4g507.4g281.4g42.8g
Valittu annoskoko1582g3127kcal197.2g253.7g140.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna791g1564kcal98.6g126.9g70.4g10.7g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710