Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 401g1284kcal107.3g0g95.9g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Makaroni, tumma 401g1441kcal54.1g263.2g12g23.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g351kcal23.8g0g27.5g0g
Tomaattipyree (Felix)100g80kcal3g16g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g501g65kcal7.8g7.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g7147kcal450.8g580g321.6g49g
Valittu annoskoko1808g3574kcal225.4g290g160.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna904g1787kcal112.7g145g80.4g12.3g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710