Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 451g1445kcal120.7g0g107.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Makaroni, tumma 451g1621kcal60.9g296.1g13.5g26.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g141g394kcal26.8g0g31g0g
Tomaattipyree (Felix)113g90kcal3.4g18g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g563g73kcal8.7g8.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g8041kcal507.2g652.4g362g55.2g
Valittu annoskoko2034g4020kcal253.6g326.2g181g27.6g
Annoskoko puolitettuna1017g2010kcal126.8g163.1g90.5g13.8g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710