Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g161kcal13.4g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma 50g180kcal6.8g32.9g1.5g3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Tomaattipyree (Felix)13g10kcal0.4g2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g63g8.1kcal1g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g893kcal56.6g72.4g40.2g6.2g
Valittu annoskoko226g447kcal28.3g36.2g20.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna113g223kcal14.2g18.1g10.1g1.6g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710