Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 501g1605kcal134.1g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Makaroni, tumma 501g1801kcal67.6g329g15g29.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g157g438kcal29.7g0g34.4g0g
Tomaattipyree (Felix)125g100kcal3.8g20g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g626g81kcal9.7g9.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g8934kcal563.2g724.8g402g61.2g
Valittu annoskoko2260g4467kcal281.6g362.4g201g30.6g
Annoskoko puolitettuna1130g2234kcal140.8g181.2g100.5g15.3g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710