Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Makaroni, tumma 800g2877kcal108g525.6g24g47.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Tomaattipyree (Felix)200g160kcal6g32g1g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g1000g130kcal15.5g15g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7220g14271kcal899.8g1158.2g642.4g97.8g
Valittu annoskoko3610g7136kcal449.9g579.1g321.2g48.9g
Annoskoko puolitettuna1805g3568kcal225g289.6g160.6g24.5g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710