Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Makaroni, tumma 100g360kcal13.5g65.8g3g5.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Tomaattipyree (Felix)25g20kcal0.8g4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g125g16kcal1.9g1.9g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g1787kcal112.6g145g80.4g12.2g
Valittu annoskoko452g893kcal56.3g72.5g40.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna226g447kcal28.2g36.3g20.1g3.1g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710