Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g482kcal40.2g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Makaroni, tumma 150g540kcal20.3g98.7g4.5g8.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g132kcal8.9g0g10.3g0g
Tomaattipyree (Felix)38g30kcal1.1g6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g188g24kcal2.9g2.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g2680kcal168.8g217.4g120.6g18.4g
Valittu annoskoko678g1340kcal84.4g108.7g60.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna339g670kcal42.2g54.4g30.2g4.6g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710