Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Makaroni, tumma 200g719kcal27g131.4g6g11.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Tomaattipyree (Felix)50g40kcal1.5g8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g250g33kcal3.9g3.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1805g3568kcal225g289.4g160.8g24.4g
Valittu annoskoko903g1784kcal112.5g144.7g80.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna451g892kcal56.3g72.4g40.2g6.1g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710