Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g642kcal53.6g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Makaroni, tumma 200g720kcal27g131.6g6g11.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Tomaattipyree (Felix)50g40kcal1.5g8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g250g33kcal3.9g3.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g3574kcal225.2g290g161.2g24.4g
Valittu annoskoko904g1787kcal112.6g145g80.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna452g894kcal56.3g72.5g40.3g6.1g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710