Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 142g315kcal24.9g0g24.2g0g
Punajuuri 71g27kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 22g63kcal3.4g0g5.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g14g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g822kcal58.6g11.6g59.6g4g
Valittu annoskoko264g411kcal29.3g5.8g29.8g2g
Annoskoko puolitettuna132g206kcal14.7g2.9g14.9g1g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438091