Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana750g1290kcal134.2g3.7g82.5g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g75g233kcal0g57.8g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g75g293kcal0.2g72.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g75g250kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)75g62kcal7.1g8.3g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)7.5g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz38g39kcal0.3g9g0g0.5g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g38g85kcal2.1g9.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4562kcal291g331.8g174.6g3g
Valittu annoskoko1160g2281kcal145.5g165.9g87.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna580g1141kcal72.8g83g43.7g0.8g
Arvot/100g100g197kcal12.5g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727