Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana900g1548kcal161.1g4.5g99g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g90g279kcal0g69.3g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g90g351kcal0.2g87.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g90g300kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)90g74kcal8.6g9.9g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)9g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.2kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Paprikajauhe 2.4g7.7kcal0.4g0.4g0.3g0.9g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz45g46kcal0.4g10.8g0g0.5g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g45g102kcal2.6g11.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g5475kcal349.8g397.6g209.4g3.8g
Valittu annoskoko1392g2737kcal174.9g198.8g104.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna696g1369kcal87.5g99.4g52.4g1g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727