Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1050g1806kcal187.9g5.2g115.5g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g105g326kcal0g80.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g105g410kcal0.2g101.9g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g105g350kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)105g86kcal10g11.6g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)11g4.2kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu11g8.4kcal0.2g1.9g0.1g0.2g
Paprikajauhe 2.8g9kcal0.4g0.5g0.4g1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.1g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz53g54kcal0.5g12.7g0.1g0.6g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g53g119kcal3g13.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g6387kcal407.8g464.4g244.8g4.2g
Valittu annoskoko1624g3194kcal203.9g232.2g122.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna812g1597kcal102g116.1g61.2g1.1g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727