Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1200g2064kcal214.8g6g132g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g120g372kcal0g92.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g120g468kcal0.2g116.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g120g400kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)120g99kcal11.4g13.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)12g4.8kcal0.2g0.7g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu12g10kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Paprikajauhe 3.2g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.4g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz60g62kcal0.5g14.5g0.1g0.7g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g60g136kcal3.4g15.3g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g7299kcal466g530.4g279.4g5g
Valittu annoskoko1856g3650kcal233g265.2g139.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna928g1825kcal116.5g132.6g69.9g1.3g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727