Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana600g1032kcal107.4g3g66g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g60g186kcal0g46.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g60g234kcal0.1g58.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g60g200kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)60g49kcal5.7g6.6g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)6g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu6g4.8kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.6g5.1kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.2g0g0.4g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g30g68kcal1.7g7.7g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3650kcal233g265.6g139.6g2.6g
Valittu annoskoko928g1825kcal116.5g132.8g69.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna464g912kcal58.3g66.4g34.9g0.7g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727