Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g130g156kcal23.4g2.2g5.8g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow40g136kcal2.8g30.8g0.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g60g21kcal1.1g3.8g0.1g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl20g17kcal0.3g0.9g1.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.2g6.2kcal0.2g0.4g0.4g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g683kcal56.2g78.2g16g4.4g
Valittu annoskoko312g341kcal28.1g39.1g8g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g171kcal14.1g19.6g4g1.1g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155