Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g260g312kcal46.8g4.4g11.7g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow80g272kcal5.6g61.6g0.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g120g42kcal2.2g7.7g0.2g3.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl40g34kcal0.6g1.8g2.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.4g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1365kcal112.2g156.2g32.4g9g
Valittu annoskoko624g683kcal56.1g78.1g16.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna312g341kcal28.1g39.1g8.1g2.3g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155