Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g325g390kcal58.5g5.5g14.6g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow100g340kcal7g77g0.8g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g150g53kcal2.7g9.6g0.3g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.5g15kcal0.5g0.9g1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g1708kcal140.2g195.2g40.6g11.4g
Valittu annoskoko781g854kcal70.1g97.6g20.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna390g427kcal35.1g48.8g10.2g2.9g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155