Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g390g468kcal70.2g6.6g17.5g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow120g408kcal8.4g92.3g1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g180g63kcal3.2g11.5g0.4g5.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl60g51kcal0.8g2.6g4.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6.6g19kcal0.6g1.1g1.3g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2048kcal168g234g49g13.6g
Valittu annoskoko936g1024kcal84g117g24.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna468g512kcal42g58.5g12.3g3.4g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155