Rahkavanukas

Sekoita maitorahka, kananmuna, stevia ja vanilijatangon siemenet tasaiseksi massaksi

Laita pieniin uuninkestäviin vuokiin vadelmat pohjalle ja kaada massa tasaisesti vuokiin vadelmien päälle.

Laita pikkuvuuat isoon uunivuokaan ja kaada kiehuvaa vettä isoon vuokaan pukkuvuokien puoleenväliin asti.

Paista uunissa 150 asteessa tunti

Jäähdytä ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 4.4g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g41kcal4.4g3g1g0.4g
Valittu annoskoko25g21kcal2.2g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal1.1g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal8.7g6g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443192